main logo
1472

Olga Manciu pleacă din Moldova, împreună cu toată familia

Olga Manciu le-a mărturisit urmăritorilor săi virtuali că se pregătește să emigreze din Moldova, împreună cu toți membrii familiei sale.

Olga Manciu pleacă din Moldova, împreună cu toată familia

Într-o postare pe contul său de Instagram, Olga dezvăluie că în ultima lună a fost nevoită să facă mai multe zboruri pentru a pune la punct detalii privind cazarea ori găsirea unui nou job, într-o altă țară, și recunoaște că frica de zbor i-a cam dat bătăi de cap, transmite Știri.md cu referire la Unica.md.

Chiar și așa, familia vedetei a luat la modul serios procesul de emigrare, în ciuda tuturor greutăților care pot apărea la orice început de drum.

,,Definitely in love with this new life!”, a menționat Olga într-o postare, în timp ce se afla în Birmingham, Marea Britanie.

Până va fi finalizată plecarea din Moldova, Olga împărtășește cu publicul său virtual impresiile despre călătorii și zboruri. Olga nu a dezvăluit motivul plecării din țară, însă, din câte se mai știe, cele mai multe familii de moldoveni aleg să emigreze pentru viitorul copiilor și dorința de a le asigura acestora un viitor mai bun în țări dezvoltate și civilizate.


Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării