main logo
1601

Olesea Stamate, după înfrângerea de la Hâncești: Lupta continuă

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate, Stamate Olesea, a venit cu o reacție după înfrângerea din cadrul alegerilor parlamentare noi în circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hâncești.

Olesea Stamate, după înfrângerea de la Hâncești: Lupta continuăFoto: știri.md

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Olesea Stamate, a scris că nu regretă că s-a implicat în aceste alegeri, transmite Știri.md.

"Dragi hânceșteni, în ultimele două luni am mers din localitate în localitate și am vorbit cu mii de oameni. Nu exagerez. Peste zece mii de oameni. Am intrat în gospodării avute, am intrat în gospodării ale oamenilor sărmani. Am văzut sărăcie lucie, trăită cu demnitate, am văzut oameni generoși, săritori la nevoie și am văzut oameni muncitori, care în fața problemelor au un reflex transmis din părinți – își suflecă mânicile și se apucă de lucru.

Nu regret implicarea mea în aceste alegeri. Am învățat foarte multe și am descoperit despre țara mea și despre oamenii mei lucruri profunde. Am avut în această campanie o echipă fantastică atât la nivel național, cât și la nivel local. Oameni care s-au implicat cu licăr în ochi și dorință de a face dreptate țării.

Lupta continuă. Cu lecții învățate vom merge înainte, mai puternici și mai hotărâți", a scris Olesea Stamate.

Știri.md menționează că Olesea Stamate a acumulat 4.554 din voturile alegătorilor. Aceasta a fost învinsă de candidatul PSRM, Gațcan Ștefan, care a acumulat 5.539 din voturi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării