main logo
1705

Oleg Barbă a fost numit director interimar al CNAMUP

Vicedirectorul Serviciului de asistență medicală urgentă Chișinău, Oleg Barbă va deţine de astăzi interimatul funcției de director al Centrului Național de Asistență Medicală Urgență Prespitalicească (CNAMUP).

Oleg Barbă a fost numit director interimar al CNAMUPOleg Barbă a fost numit noul director al CNAMUP

Tot de astăzi vicedirectorul pe planificare și dezvoltare strategică, precum și vicedirectorul pe logistică CNAMUP au fost eliberați din funcție, transmite Știri.md

Potrivit serviciului de presă al MSMPS, ordinul de numire, dar şi cele de eliberare din funcţie au fost emise de conducerea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS) în urma unei analize a activității sistemului de medicină de urgență. Astfel, ministerul este în curs de elaborare a conceptului de reformă a CNAMUP pornind de la o nouă structură, resurse umane, număr suplinit de ambulanțe.

În prezent, serviciile medicale de urgență sunt prestate de către instituția de bază CNAMUP, în cooperare cu serviciul AVIASAN pe lângă Institutul de Medicină Urgentă, departamentele de urgență ale spitalelor și alte unități medicale.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării