main logo
4818

Okean Elzy va evolua în cadrul unui concert la Chișinău

Trupa rock ucraineană emblematică OKEAN ELZY va deschide complexul multifuncțional Chișinău Arena pe 24 decembrie 2022, în cadrul turneului "HELP FOR UKRAINE".

Okean Elzy va evolua în cadrul unui concert la Chișinău

Din păcate, în toamna 2021, spectacolul lui Okean Elzy a trebuit să fie amânat cu doar 4 zile înainte de data programată a concertului, din motivul interzicerii evenimentelor, chiar și în aer liber, din cauza pandemiei de coronavirus, transmite Știri.md.

Mulți n-au dat înapoi biletele, iar acum toți cei care nu au returnat bilete pentru concertul reprogramat o să primească cu prioritate altele noi, precum și cele cadou. 

În această perioadă vor fi distribuite și pachete de bilete pentru sponsori si parteneri. Schimbul se va efectua ținând cont de valoarea nominală a biletului în mână, cu luarea în considerare obligatorie a intereselor proprietarului acestuia. Adică, pentru un bilet nereturnat, proprietarul acestuia va primi două la același preț, dar la o nouă dată.

De asemenea, prețurile biletelor se va modifica periodic. Mai devreme - mai ieftin. Pe măsură ce ne apropiem de data concertului, prețul va crește.

Biletele pot fi cumpărate online pe afisha.md.

OKEAN ELZY este cea mai cunoscută trupă ucraineană. Trupa face parte integrantă din istoria recentă a țării lor, iar melodiile lor sunt numite de fani coloana sonoră a destinului.

De mai mulți ani, OKEAN ELZY se numără printre cei mai ascultați artiști din Moldova, iar concertele lor fac mereu săli pline în republică. Nu numai hiturile "Vysche Nebei", "Bez Boi", "Obimi", "Kvitka", dar și alte compoziții sunt cântate de public cu bucurie.

Cântecele formației, melodicele speciale ucrainene și în același timp puternice, cu un concert exclusiv live, sunt cartea de vizită a trupei.

*O parte din încasările obținute în urma spectacolului vor fi direcționate către ajutor umanitar, în primul rând pentru copiii afectați de război și instituțiile medicale din Ucraina.
Știri.md amintește că pe 23 martie, solistul ucrainean al trupei „Okean Elzy”, Svyatoslav Vakarchuk, s-a înscris în Forțele Armate ale Ucrainei.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării