main logo
1819

Okean Elzy a ajuns la Chișinău: Maia Sandu a discutat cu liderul trupei

Maia Sandu l-a primit astăzi, 24 decembrie, în incinta Președinției, pe Sveatoslav Vakarciuk, liderul trupei Okean Elzy.

Okean Elzy a ajuns la Chișinău: Maia Sandu a discutat cu liderul trupei

Șefa statului a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, dar și a împărtășit niște fotografii cu interpretul ucrainean, transmite Știri.md.

”L-am salutat astăzi pe solistul trupei „Okean Elzî“, Sveatoslav Vakarciuk, care în această seară va susține un concert caritabil la Chișinău, în cadrul turneului „Help for Ukraine” - „Ajutor pentru Ucraina”. I-am spus că suntem recunoscători pentru sacrificiul făcut de poporul ucrainean în aceste peste 300 de zile de război - un sacrificiu prin care ne apără și pe noi, cei din Republica Moldova. L-am asigurat că poziția noastră rămâne fermă - Rusia trebuie să plece din Ucraina - și că vom continua să sprijinim țara vecină în lupta sa pentru libertate.

I-am mulțumit lui Sveatoslav Vakarciuk pentru cuvintele calde adresate oamenilor din Moldova, care au ajutat și continuă să ajute refugiații ucraineni. Am primit cu drag lumina de la Bethleem, pe care i-au transmis-o artistului, pentru a o aduce la Chișinău, ostașii ucraineni din Herson. I-am oferit, la rândul meu, o monedă comemorativă cu „Pomul Vieții”, dorindu-i poporului ucrainean victoria mult-rânvnită și pace în noul an”, a scris Sandu pa pagina sa de Facebook.

Știri.md reamintește că trupa rock ucraineană emblematică OKEAN ELZY va deschide complexul multifuncțional Chișinău Arena astăzi, 24 decembrie 2022, în cadrul turneului "HELP FOR UKRAINE".

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării