main logo
1333

Oficial român, în vizită la sediul Episcopiei Basarabiei din Cahul

Secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova din cadrul Guvernului României, Adrian Dupu, a efectuat o vizită la sediul Episcopiei Basarabiei, Catedrala Eparhiala „Sfântul Ierarh Dionisie și Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” și Mănăstirea „Sfânta Treime” din satul Roșu.

Oficial român, în vizită la sediul Episcopiei Basarabiei din CahulFoto: Adrian Dupu/Facebook

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Adrian Dupu a scris că în cadrul vizitei a reușit să discute cu părintele Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, despre consolidarea dialogului dintre DRRM și Mitropolia Basarabiei, dar și despre posibilitatea colaborării și pentru implementarea unor proiecte culturale și educaționale, transmite Știri.md.

„La invitația Preasfințitului Părinte Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, am fost astăzi la Cahul, unde am vizitat sediul Episcopiei Basarabiei, Catedrala Eparhiala „Sfântul Ierarh Dionisie și Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” și Mănăstirea „Sfânta Treime” din satul Roșu. M-am bucurat să văd că proiectele care vor fi finanțate în acest an de Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova vor avea un impact major în îndeplinirea misiunii pe care Episcopia o are pentru comunitate”, a scris Adrian Dupu.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării