main logo
881

Oficial: Activitatea transportului public revine la regimul obișnuit

Troleibuzele și autobuzele din municipiul Chișinău revin la programul de până la anunțarea stării de urgență.

Oficial: Activitatea transportului public revine la regimul obișnuitFoto: știri.md

O decizie în acest sens a fost luată de către membrii Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică după ce primarul Ion Ceban le-a cerut convocarea acestora în dimineața zilei de azi, transmite Știri.md.

„Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău a decis ca transportul public să nu fie restricționat pe parcursul săptămânii.

Sâmbătă și duminică, acesta va fi sistat deocamdată, dar vom veni cu o propunere către Comisia Națională pentru a revedea posibilitatea ca acesta să activeze în regim normal pe tot parcursul săptămânii.

Purtarea măștilor în transportul public este obligatorie.

Amintesc că împreună cu specialiștii și grupul de lucru, care au monitorizat ieri situația în teren s-a constat că fluxul de oameni este mult mai mare în stațiile de așteptare și în transport, în cazul în care activitatea acestuia este sistat pe câteva ore.

Declar că vom asigura în continuare capitala pe tot parcursul zilei, cu tot efectivul de transport de care dispunem, astfel să nu fie încărcătura mare a unităților de transport”, a precizat edilul Capitalei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării