main logo
589

Obligat să-și retragă pliantele, Năstase merge la Curtea de Apel

După ce magistrații Judecătoriei Chişinău au constatat că Andrei Năstase, candidatul Blocului ACUM la șefia capitalei, a încălcat legislația electorală atunci când simpatizanții săi au distribuit pliante electorale cu imaginea sa, monumentul lui Ștefan cel Mare și a Primăriei Chișinău, dânsul a contestat la Curtea de Apel decizia.

Obligat să-și retragă pliantele, Năstase merge la Curtea de ApelFoto: ziuadeazi.md

Cererea candidatului va fi examinată astăzi, transmite Știri.md cu referire la tv8.md. 

Curtea de Apel Chișinău va examina la ora 15:30 în sala nr. 6 cererea de apel înaintate de către Andrei Năstase împotriva hotărârii Judecătoriei Chişinău, sediul Rîşcani, din 5 octombrie 2019, la cererea de chemare în judecată înaintată de către concurentul electoral, candidatul la funcția de primar general al municipiului Chişinău din partea partidului „Uniunea Salvaţi Basarabia”, Valeriu Munteanu.

Amintim că, Judecătoria Chișinău a interzis utilizarea pliantului în agitația electorală de către Andrei Năstase și a dispus lichidarea stocului nedistribuit .

Anterior, Valeriu Munteanu a menționat în cererea de chemare în judecată că pliantul are un tiraj de 60 de mii de exemplare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării