main logo
1105

Obiectele pe care trebuie să le atârni în bradul de Crăciun, neapărat

Majoritatea oamenilor au început pregătirile intense pentru Sărbători. Unii dintre ei și-au decorat casa, câțiva se gândesc la meniul de Crăciun, iar alții fac bradul pentru ca locuința să prindă o altă energie.

Obiectele pe care trebuie să le atârni în bradul de Crăciun, neapăratStiri.md

Cu toate că pomul specific Sărbătorilor se face an de an în casele oamenilor, puțini știu care sunt obiectele pe care trebuie să le atârne de crenguțe. Iată ce arată superstițiile! Nu mulți știau de importanța lor, transmite Știri.md, cu referire la playtech.ro.

Superstiții de Sărbători: ce obiecte trebuie să atârni în bradul de Crăciun?

Majoritatea oamenilor se pregătesc intens pentru Sărbătorile care se apropie cu pași repezi. Mulți dintre ei și-au decorat casa, gospodinele au pus cap la cap un meniu festiv, iar alții au împodobit bradul. Acțiunea din urmă este una din cele mai iubite datini de peste tot din lume.

Pomul specific nu lipsește din locuința multor oameni, indiferent dacă este din plastic sau natural. El se face an de an în această perioadă, dar cu toate astea puțini știu care sunt obiectele care trebuie așezate neapărat în el. Află că din bradul de Crăciun nu trebuie să lipsească steaua din vârf și îngerașii.

Poți face loc pentru ele printre globuri și instalații luminoase. Obiceiul împodobirii bradului de Crăciun reprezintă dragostea infinită a lui Hristos pentru omenire.

În timpul acesta, luminițele din el semnifică stelele din paradis, iar steaua din vârf este identificată drept steaua de la Betleem, urmată de cei trei magi în căutarea copilului Iisus. De asemenea, întregul pom semnifică viață și lumină infinită, prin acele bradului care sunt îndreptate în sus, către ceruri.

Ce reprezintă îngerii din pom?

Poate puțini știu, dar îngerii joacă un rol important aici. Amintim că Arhanghelul Gabriel i-a spus Fecioarei Maria că ea va fi mama lui Iisus Hristos, ulterior un alt înger l-a vizitat pe Iosef în vis ca să îi spună că va fi tatăl lui Iisus pe pământ. De asemenea, mai mulți îngeri au apărut pe cer pentru a anunțat nașterea fiului Domnului.

Ei sunt aduși aminte prin diverse globuri sau figurine care să aibă forma lor. Se spune că dacă aceștia se află în brad atunci locuința ta va avea parte de armonie, liniște și echilibru, dar și de vești bune tot anul următor. Din păcate, nu mulți români știu de acest obicei superb care să le aducă noroc în case, lumină și magie în zilele mai puțin frumoase. Experții recomandă ca îngerii să fie prezenți în sufragerie în diverse moduri.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării