main logo
2931

Oamenii legii, pe urmele ucigaşului de la Durleşti

Criminalul de la Durleşti ar putea ajunge, în sfîrşit, pe mînile poliţiei. Ministrul Afacerilor Interne, Alexei Roibu, a declarat presei că „ există premise de a descoperi dublul omor, comis acum zece luni în Durleşti.

Oamenii legii, pe urmele ucigaşului de la DurleştiTinerii împuşcaţi la Durleşti. Foto: forum.md

Potrivit lui Roibu, în vizorul organelor de anchetă sînt mai mulţi suspecţi. El a precizat că „se lucrează asupra cazului”, fără a oferi detalii.

Şi premierul Vlad Filat, care a participat la şedinţa Colegiului MAI, s-a arătat încrezător că făptaşul acestei crime odioase va fi găsit. „Sper că în perioada următoare aceste crime vor fi descoperite. Poliţia îşi face datoria împreună cu colegii de la Procuratură, capacităţile necesare sînt implicate. Cazul nu este unul simplu – vorbind despre cel de la Durleşti, dar eu sper că, în timpul cel mai apropiat, vom avea finalitate pe acest caz”, a spus Vlad Filat.

Cît ţine de lipsa unui laborator de analize ADN, pe care s-au plîns de mai multe ori anchetatorii, premierul a spus că aceasta nu reprezintă un impediment sau o scuză, atît timp cît Ministerul Afacerilor Interne al României oferă expertizele necesare pentru anchetarea crimei.

Crima de la Durleşti a avut loc în noaptea de 31 martie spre 1 aprilie 2011, cînd o persoană necunoscută a omorît doi liceeni. Maşina cu corpurile neînsufleţite ale celor doi a fost descoperită în dimineaţa zilei la o margine a suburbiei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării