main logo
9555

O ucraineană s-a aruncat de la etajul 14 al unui bloc din Chișinău

O femeie de 40 de ani, originară din Ucraina, s-a aruncat în gol de la etajul 14 al unui bloc de locuit din sectorul Buiucani al Capitalei. Soțul acesteia a spus că ea suferea de depresie în ultima perioadă.

O ucraineană s-a aruncat de la etajul 14 al unui bloc din ChișinăuImagine simbol

Potrivit șefului Serviciului de presă al Poliției Capitalei, la 11 martie curent, în jurul orei 12:20, oamenii legii de la IP Buiucani au fost sesizați precum că pe strada Calea Ieșilor a fost depistat cadavrul unei femei, transmite Știri.md.

La fața locului imediat s-au deplasat grupa operativă și medicul legist. În cadrul documentării, polițiștii au stabilit că femeia are 40 de ani și este originară din Ucraina. Aceasta s-a aruncat în gol de la balconul etajului 14 al unui bloc locativ. 

La examinarea de către medicul legist, urme de moarte violentă nu au fost depistate decât cele caracteristice căderii de la înălțime.

Femeia nu a lăsat niciun bilet de adio, conform celor spuse de soțul său. Acesta a comunicat însă că, în ultima perioadă, femeia suferea de depresie, dar nu știe ce ar fi determinat-o să recurgă la un asemenea gest.

Prin urmare, cadavrul a fost îndreptat la CML. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și a motivului pentru care femeia s-a aruncat în gol.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării