main logo
1107

O taxatoare a unui troleibuz ar fi mușcat-o de mână pe una dintre pasagere

Taxatoarea unui troleibuz aduce acuzații la adresa unei pasagere și declară că aceasta i-ar fi stricat telefonul, i-ar fi rupt mai multe bilete și ar fi încercat să-i ia banii încasați de la alți pasageri.

Taxatoarea unui troleibuz a mușcat-o de mână pe una dintre pasagereFoto: Știri.md

Asta după ce femeia ar fi intrat în troleibuz împreună cu fiul ei, care avea o bicicletă, iar taxatoarea i-ar fi cerut să achite și pentru bicicleta copilului, transmite Știri.md cu referire la echipa.md.

Situația ar fi enervat-o pe femeie, aceasta inițial ar fi achitat taxa pentru bicicletă, însă, ulterior, ar fi considerat că nu este obligată să plătească și și-ar fi cerut banii înapoi. 

Astfel, între cele două s-ar fi iscat o ceartă. Taxatoarea spune că femeia i-ar fi scotocit prin buzunare, i-ar fi rupt o parte din bilete, i-ar fi deteriorat telefonul mobil și ar fi rupt o parte din banii încasați de la alți pasageri.

Pentru a se apăra, taxatoarea ar fi mușcat-o de mână.

Femeia ar fi ieșit din troleibuz, numai după ce cineva ar fi spus că va chema poliția dacă nu se calmează.

Victima roagă, prin intermediul postării ei, persoanele care au recunoscut-o pe femeia în imagini să-i ofere detalii despre ea, pentru a putea depune o plângere la poliție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării