main logo
827

O tânără moldoveancă adoptată vrea să își găsească mama biologică

Vreau sa-mi găsesc mama. Este mesajul unei tinere, care la 26 de ani a aflat că a fost adoptată.

O tânără moldoveancă adoptată vrea să își găsească mama biologică

Deși își iubeste familia care a crescut-o, Cristina Crețu spune că visează să o vadă pe cea care i-a dat viață și să afle dacă are surori sau frați. Tânăra se află acum în Statele Unite, așa că noi am încercat să o ajutăm, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Povestea Cristinei a atras atenția multora, după ce ea a făcut un apel pe Facebook. Își caută parinții și îi roagă pe cei care știu ceva despre ei, să o ajute. Istoria tinerei a început acum 26 de ani, când a fost abandonată de mama ei.

Cristina a aflat abia acum 3 luni că a fost înfiată. De la 15 ani, s-a mutat cu familia adoptivă în Statele Unite. Acolo s-a căsătorit și a adus pe lume doi copii. Mai ales pentru că este mama, cu tot dinadinsul vrea să afle cine este cea care i-a dat ei viață. Golul pe care îl are în suflet a făcut-o sa înceapă căutările.

Cristina știe doar că de la spital a fost dusă la Casa de Copii de la Botanica.

Cristina a petrecut în orfelinat cateva luni, iar apoi a fost adoptată chiar de o angajată a instituției, spune șefa centrului de plasament.

Pe strada Florilor 6a, unde a fost găsită Cristina acum 26 de ani, trăiește o familie, dar care s-a mutat acolo acum câțiiva ani și nu știe nimic despre povestea ei.

În schimb, cei care locuiesc aici de mult timp spun că își amintesc de un asemenea caz.

Pentru că era minoră, tânăra a plecat pentru câteva luni din satul ei și a venit în vizită în Sângera, la sora ei mai mare, ca să nască, spun oamenii. Aici, s-a înțeles cu o femeie, care nu putea avea copii, sa îi dea bebelușul ei.

Nu știm dacă acest caz are vreo legătura cu povestea Cristinei. Cert este că femeia, care a vrut să înfieze bebelușul despre care vorbesc localnicii, trăia pe Florilor 6a, acolo unde Cristina a fost găsită.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării