main logo
1008

O tânără din Capitală a deschis o afacere cu produse fără gluten

Dulciurile pot fi nu doar gustoase, dar şi sănătoase. Aliona Pronina, o tânără din Capitală, a deschis o afacere cu produse fără gluten, care îţi lasă gura apă doar de la o simplă privire.

O tânără din Capitală a deschis o afacere cu produse fără gluten

Aliona este economist şi şi-a descoperit pasiunea pentru dulciuri chiar în perioada carantinei din primăvara trecută, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

"Trebuia să gătesc ceva sănătos, nici nu mă gândeam atunci la gluten, acum nici nu mai este. Şi iată că am reuşit şi toţi prietenii îmi spuneau să vând, că o să am succes", a povestit Aliona Pronina.

După câteva luni, Aliona avea deja o mulţime de cereri din partea clienţilor, aşa că s-a gândit să deschidă o linie de producţie: "Poate să sune banal, dar fără reacţie reciprocă nu aş fi mers mai departe. Aşa se întâmplă când primeşti zilnic recenzii despre cât de gustoase sunt produsele. De când ne-am mutat în hală, după o perioadă foarte scurtă, oamenii spun că ceva mai gustos nu au mâncat".

Între timp, Aliona şi-a diversificat oferta şi are la vânzare îngheţată sau fructe trase în ciocolată: "Eu folosesc frişcă de cocos, ciocolată, pastă de nuci şi gata".

Nutriţioniştii atenționează că dulciurile, chiar şi cele fără gluten, nu trebuie consumate în exces.

"Ceea ce vorbim de dulciuri, de biscuiţi pe care noi le consumăm zilnic, cu siguranţă ele puţin înlocuiesc aportul de gluten al organismului, ne dă senzaţia de saţietate a organismului cu gluten", a declarat Alexandru Bogdan, nutriţionist.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării