main logo
4442

O tânără care a rămas fără o mână și un picior are nevoie de ajutor

Ana Negrei, tânăra care la vârsta de doar cinci ani a rămas fără o mână și un picior în urma unui incendiu devastator, cere ajutor. Aceasta are nevoie de noi proteze, mult mai avansate, care îi vor elimina durerile cu care se confruntă zilnic, dar și îi vor reda libertatea de mișcare de care ea are nevoie.

O tânără care a rămas fără o mână și un picior are nevoie de ajutorFoto: Facebook/Ana Negrei

Tânăra povestește că la vârsta de doar cinci ani, un incendiu devastator i-a schimbat viața pentru totdeauna, lăsându-o fără mâna și piciorul stâng, transmite Știri.md. 

„Aceasta nu a fost doar o pierdere fizică, ci și o provocare enormă pentru mine, una cu care m-am confruntat zi de zi. Cu toate acestea, am reușit să-mi găsesc puterea interioară și să învăț să trăiesc cu protezele care mi-au oferit mobilitatea necesară”, susține Ana Negrei. 

Din păcate, fata spune că protezele sale îi cauzează durere și disconfort constant, limitându-i bucuria de a trăi și de a se bucura de lucrurile simple. 

„În ciuda dificultăților, am continuat să lupt pentru a-mi recăpăta independența și pentru a trăi o viață cât mai normală. Acum, am ocazia să fac un pas important înainte. Am găsit o clinică în Germania care poate crea proteze mult mai avansate, care nu doar că ar elimina durerea, dar mi-ar reda și libertatea de mișcare de care am atât de mare nevoie”, susține Ana. 

În luna octombrie, tânăra spune că va pleca la această clinică. Totuși, costul total al tratamentului, incluzând protezele, transportul și toate cele necesare este de 120.000 euro, o sumă care, din păcate, depășește posibilitățile sale financiare.

„De aceea, vă rog din suflet să mă ajutați. Orice contribuție, fie ea mică sau mare, este un pas uriaș pentru mine în direcția unei vieți mai bune. Dacă nu aveți posibilitatea de a dona, vă rog să distribuiți acest mesaj pentru a ajunge la cât mai multe persoane care ar putea să mă sprijine”, mai spune Ana Negrei.

Datele bancare pentru donații sunt:

EURO

Ana Negrei 

Nr.card : 5188 9402 8301 8778

BIC: MOLDMD2X

IBAN : MD63ML022590000000224396

MDL 

ANA Negrei

Nr.card : 4028 1202 1063 1509 

BIC: MOLDMD2X

IBAN: MD15ML022590000000224387

PAYPAL :@AnaNegrei  

„Vă mulțumesc din toată inima pentru sprijinul și generozitatea voastră. Fiecare gest contează enorm și mă aduce mai aproape de a trăi viața pe care mi-o doresc. Vă sunt profund recunoscătoare că sunteți alături de mine în această călătorie”, a conchis tânăra. 

Știri.md amintește că, tânăra a povestit în cadrul unei emisiuni despre greutățile din viața sa și cum a știut ea să le facă față.

Foto: Facebook/Ana Negrei 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării