main logo
25813

O tânără a răbdat în brațe o femeie de la Cahul până la Cantemir

Culmea tupeismului s-a întâmplat azi de Ziua Independenței. O tânără din Cahul informează pe Facebook despre cum a fost practic agresată de o doamnă în vârstă în transportul public.

O tânără a răbdat în brațe o femeie de la Cahul până la Cantemir

„S-a urcat pe mine și pe vioara mea...”, „…m-a amenințat că soțul ei lucrează în poliție și că ,,am s-o primesc și eu și părinții mei”!”, „A fost nevoie sa fie anunțată poliția din orașul Cantemir” scrie Vitalina Gârneț pe Facebook, transmite Știri.md cu referire la ziuadeazi.md.

Ea povestește cum a urcat într-un autocar de pe ruta Cahul - Chișinău cu biletul procurat de la casierie, dar nu a putut călători în liniște din cauza unei doamne care a revendicat locul, și pe motiv că nu a obținut ce a dorit, s-a urcat în brațele tinerei!

Cineva a alertat poliția din Cantemir, doar că fără mare efect. Potrivit tinerei, femeia a spus că soțul acesteia lucrează în poliție, iar șoferul nu a încercat nici într-un fel să soluționeze conflictul.

„…luându-l pe șofer ,,la o vorbă”! Când s-au întors șoferul mi-a reproșat că nu stau la locul meu și ca să-l părăsesc”, scrie tânăra în postarea de pe Facebook.


Din poze este clar modelul autocarului, acesta fiind unul de cel puțin 40 de locuri.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării