183
0
O stradă din Durleşti va fi închisă timp de două săptămâni
183
0

Traficul rutier pe strada Al. Marinescu, tronsonul cuprins între bulevardul Alba Iulia și strada Haiducul Tobultoc, din orașul Durlești, va fi suspendat începând cu data de 27 mai și până pe 10 iunie.

Foto: ipn.md

Potrivit unei dispoziții semnate de viceprimarul capitalei, Nistor Grozavu, traficul rutier va fi suspendat pentru executarea lucrărilor de reparație capitală a rețelelor termice în zonă, transmite Știri.md cu referire la Ipn.md.

Potrivit altor dispoziții, în legătură cu reparația traseelor termice, în perioada 3 iunie și 28 iunie, traficul rutier va fi suspendat pe strada A. Cosmescu din capitală, tronsonul cuprins între străzile M. Lomonosov și I. Nistor. În aceeași perioadă, traficul va fi suspendat parțial pe strada G. Cașu, în perimetrul străzilor Malina Mică și I. Nistor.

În perioada 3 și 30 iunie, circulația va fi restricționată pe strada Valea Dicescu din capitală, tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Grosu și V. Dokuceaev. Între 3 iunie și 1 iulie, traficul va fi suspendat pe strada M. Lomonosov, tronsonul cuprins între străzile M. Lomonosov, 30/1 și Vl. Korolenco”.

Conducătorii auto care traversează zona sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră temporară.

Citește și
article image
Atenție, șoferi: Trafic sistat pe strada Doina, timp de 3...
1
145
article image
Trafic suspendat pe strada 31 August 1989 până la...
0
117
article image
Circulația rutieră pe strada Serghei Lazo, sistată până...
0
67
article image
Atenție, șoferi: Trafic suspendat pe strada 31 August 1989
1
208