main logo
811

O șoferiță beată, cât pe ce să cadă într-un pârâu în Transnistria

O șoferiță, care conducea automobilul cu viteză excesivă, a pierdut controlul volanului și a derapat în bara unui pod situat deasupra unui pârâu.

O șoferiță beată, cât pe ce să cadă într-un pârâu în Transnistria

Incidentul a avut loc ieri, pe 2 mai, într-un sat din raionul Slobozia. Șoferița, în vârstă de 33 de ani, locuitoare a orașului Tiraspol se deplasa cu o viteză excesivă pe strada Comuniștilor, transmite Știri.md cu referire la bloknot-moldova.md.

Șoferița care conducea un automobilul de marcă Opel a nimerit cu roata într-o gaură și a pierdut controlul automobilului. 

Ulterior, mașina s-a tamponat violent într-o bară instalată la podul pârâului, era cât pe ce să cadă în apă. 

Martorii au alertat poliția de sector, apoi a fost chemată ambulanța și Poliția de Patrulare. Șoferița a avut de suferit diverse leziuni corporale și a fost internată la Spitalul Clinic Republican, în secția cu traume asociate. 

Medicii au constatat că șoferița era în stare de ebrietate. Oamenilor legii le-a declarat că a consumat 250 g de vin și a urcat la volan. 

Potrivit MAI al Transnistriei, anchetatorii au stabilit că șoferița a încercat să întreacă mașina dinaintea ei, astfel depășind limita vitezei de 80 km/oră.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării