main logo
59155

O șansă la viață pentru o polițistă de 27 de ani din Criuleni

Alexandrina Iacub, o tânără polițistă din Criuleni care are doar 27 de ani, deja de doi ani de zile luptă cu boala hodkin scleroză nodulară.

O șansă la viață pentru o polițistă de 27 de ani din CriuleniColaj: știri.md

Tânăra și-a povestit istoria pe Mcharity.org, unde toți doritorii pot face o donație pentru a contribui la salvarea polițistei, transmite Știri.md.

”Vă redau povestea mea din două simple motive: în primul rând, să vă motivez cel puțin o dată pe an să mergeți la medic și să faceți investigații astfel încât să nu lecuiți, dar să anticipați, și al doilea motiv este ca să vă încurajez să contribuiți la o faptă nobilă”, a spus Alexandrina.

”Medicii îmi zic că am mari șanse de a mă face bine, dar nu în Moldova. Cu părere de rău medicina locală nu îmi poate oferi tratamentul necesar, iar ca să merg în Turcia, acolo am transmis analizele, am nevoie de ajutorul și suportul dumneavoastră.

Medicii din Turcia sunt gata să înceapă lecuirea mea și pentru aceasta am nevoie de 87.000 de mii de euro, această sumă va acoperi cazarea și medicamentele, tratamentul va dura 45 de zile, iar după aceasta, peste trei luni va fi nevoie de monitorizare care poate fi făcută și acasă”, a mai spus tânăra.

O colegă de breaslă a tinerei, polițista Cristina Ciobanu a anunțat o licitație cu scopul de a o ajuta pe Alexandrina.

Aceasta a decis să vândă o rochie superbă pentru a-i dona tinerei suma câștigată.

De asemenea, pentru a face o donație puteți accesa AICI.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării