main logo
7718

O prezentatoare din Moldova anunță că și-a încheiat activitatea în TV

Prezentataoarea Tv, Olivia Furtună, pleacă de la pupitru știrilor, dar și din domeniul jurnalismului.

O prezentatoare din Moldova anunță că și-a încheiat activitatea în TVFoto: facebook.com/OliviaFortuna

Anunțul a fost făcut de ea pe pagina de Facebook, transmite Știri.md

Jurnalista a ținut să menționeze că e o decizie care îi aparține, iar în continuare viața ei va fi departe de lumina reflectoarelor. 

"10 ani ....în 10 poze, nu prea încap și nici într-o 1.000, poate doar într-o carte. Însă nu-i știu finalul.
Cert e că relația mea cu televiziunea a fost furtunoasă, colorată, emoționantă, dureroasă, istovitoare pe alocuri, dar și motivantă, pentru că am reușit să fiu imaginea celor mai tari proiecte televizate din Moldova, să fiu parte a tuturor producțiilor media de top la care am aspirat vreodată.

Am rămas cu o bogată și frumoasă experiență, cu multe, dar multe lecții învățate, cu binecuvântarea de a fi întâlnit oameni mari de televiziune, din țară și din afară, ce mi-au intersectat drumul, și care m-au îndemnat să nu renunț vreodată la această activitate, îi voi avea în inima mea mereu. Iar emoția primelor secunde de contopire cu emisia în direct va rămâne magia și legătura specială pe care nu o voi uita niciodată.

Și...am mai rămas, cel mai important, cu dragostea telespectatorilor, care m-au susținut prin mesaje, cuvinte calde, priviri senine și fidelitate.Vă mulțumesc! Vă iubesc!

Însă alegerile noastre au și ele o metamorfoză. Îmi continui drumul....altfel, departe de lumina reflectoarelor...căci căile noastre, în viață, vin mereu cu intersecții provocatoare", se arată în postarea Oliviei Furtună. 

Foto: facebook.com/OliviaFortuna

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării