main logo
2810

O prezentatoare de la noi își anunță divorțul: Trântesc pe masă ce simt

Este femeia deschisă, energică și prezentatoarea care face din orice eveniment un amalgam de emoții frumoase.

O prezentatoare de la noi își anunță divorțul: Trântesc pe masă ce simt

Doina Danielean, prezentatoarea Noroc TV, anunță toți admiratorii și urmăritorii ei că, de azi înainte va fi tot mai prezentă pe pagina oficială Doina Danielean, restricționând accesul și postările pe contul său privat. În același timp, moderatoarea spune despre divorțul ei și numele care a făcut-o și pe care ea l-a făcut celebru, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Vezi declarația Doinei.

„E minunat să ai șansa de a începe de la zero… să ai posibilitatea de a alege ce vrei să facă parte din prezentul tău și ce nu… E pur si simplu o minune să am atâția oameni extraordinari în jurul meu, pentru toți voi, Îi Mulțumesc lui Dumnezeu!

Sunt aceeași Doina, numele de familie nu e al meu, îl port după mine și vreau să știe fostul soț, nu e o mândrie că l-am luat de la el, dar e o mândrie că eu am reușit să aduc numele Danielean la acest nivel, încât am să declar e un pseudonim al meu… (probabil acum cele femei divorțate care poartă după dânsele numele fostului soț mă înțeleg PERFECT), apropo, aici o să fiu mult mai matură, dar și mai directă, vă și previn, am să spun pe șleau foarte multe… poate și n-or să vă placă, dar am să trântesc pe masă tot ce simt…

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării