main logo
673

O nouă ședință de judecată în dosarul lui Andrei Braguța, amânată

După ce au fost prezentate probe video și s-a dat cu părerea un expert traumatolog, instanța a decis să amâne ședința pentru ca procurorii și avocații să reușească să pregătească întrebări.

O nouă ședință de judecată în dosarul lui Andrei Braguța, amânatăO nouă ședință de judecată în dosarul lui Andrei Brăguță, amânată

Ruslan Lupașcu, procuror: „Au fost prezentate probe video care nu au fost cercetate în instanță, aceste înregistrări au fost prezentate unui specialist care și-a expus opinia asupra unor secvențe video. În ședința următoare urmează părțile să prezinte întrebările și instanța să se pronunțe asupra admiterii sau respingerii de numire a unei expertize în comisie”, transmite Știri.md cu referire la Protv.md.

Andrei Braguța a fost reținut vara trecută pentru depășirea limitei de viteză și a murit la scurt timp în penitenciarul numărul 16. Procurorii au spus că el a murit de pneumonie. Ulterior, însă, au apărut imagini care demonstrează că el a fost bătut de colegii de celulă, iar polițiștii nu au intervenit. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării