main logo
1468

O motocicletă s-a tamponat cu un tractor la Nisporeni: Un mort și un rănit

Un grav accident rutier cu implicarea unei motociclete și a unui tractor a avut loc astăzi, pe traseul Bărboieni-Grozești din raionul Nisporeni.

O motocicletă s-a tamponat cu un tractor la Nisporeni: Un mortFoto: politia.md

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, ne-a spus că cazul a avut loc în jurul orei 16:10.

La fața locului, polițiștii au stabilit că tractorul de model Kuboto, cu remorcă, condus de un locuitor al raionului Nisporeni, deplasându-se în mod regulamentar în direcția satului Grozești a efectuat o manevră de cotitură la stânga pentru a intra pe un drum secundar. 

În acest moment motocicleta de model Yamaha, condusă de un tânăr de 20 ani, locuitor al raionului Nisporeni, care se deplasa în spate în aceiași direcție, a efectuat manevra de depășire, fără a se asigura, lovind roata din spate stânga a tractorului, fiind proiectată sub remorcă.  

"Tânărul a fost internat în secția reanimare a spitalului raional Nisporeni. La ora 18:00, motociclistul a decedat. Conducătorul tractorului  fiind supus testării alcooscopice cu aparatul Drager rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat", a menționat Cristina Vicol.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării