main logo
1287

O moldoveancă stabilită în Marea Britanie s-a lansat în muzică

Acum un deceniu era în căutări și își dorea o schimbare. A decis să plece din Moldova pentru un an. Posibilitățile și condițiile de viață din Marea Britanie au convins-o pe Tatiana Miron să rămână acolo.

O moldoveancă stabilită în Marea Britanie s-a lansat în muzică

Și-a întemeiat o familie, a aflat în ce constă managementul din restaurantele engleze și s-a lansat în muzică. În noua ediție a emisiunii „Cealaltă Basarabie” de la Jurnal TV, aflați cât de complicat este să-ți faci o carieră departe de Moldova, ce îți oferă Occidentul, dar și ce îți ia, transmite Știri.md.

Depărtarea a cunoscut-o de pe băncile universității, când a mers să-și facă studiile la facultatea de Management a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, România. După ce a absolvit, a decis să plece la Londra, unde sora ei era deja stabilită.

S-a aventurat într-o nouă lume, fără să cunoască limba și alte detalii importante, dar și-a găsit repede un loc de muncă. Din primele luni a înțeles că această țară îi poate oferi posibilități și șanse generoase, nu doar în lucrul pe care-l făcea, dar și în pasiunile pe care le avea.

Dorința de a cânta a adus-o în preajma unor oameni care i-au deschis uși pentru a învăța și a se lansa în acest domeniu. Au trecut ani de când a început să cânte în Marea Britanie, dar Tatiana își amintește și astăzi de primul ei concert. Spune că drumul său în muzică a fost unul de lungă durată.

Recunoaște că nu este ușor să faci muzică fiind departe de casă, dar nu e nici imposibil. Un suport pe care se poate baza oricând este diaspora din Anglia.

Trăiesc într-o țară plină de posibilități, dar Tatiana recunoaște că dorul și cultura de acasă le poartă mereu cu ea. Nu se simte departe de cei dragi, pentru că o bună parte din familia ei se află la Londra. Părinții Tatianei au pus sub lacăt casa din Moldova și au decis să fie mai aproape de copii și nepoți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării