main logo
1640

Polițist înjunghiat la Botanica: Agresorul a fost internat la psihiatrie

Bărbatul de 40 de ani, care acum două zile a înjunghiat un poliţist şi o femeie în Capitală, a fost internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie.

Polițist înjunghiat la Botanica: Agresorul a fost internat la psihiatrieFoto: aradon.ro

Informaţia a fost confirmată pentru Publika TV de şeful interimar al Procuraturii Capitalei, Oleg Afanasii, transmite Știri.md.

Potrivit lui, agresorul era la evidenţa medicului psihiatru şi va fi supus unei expertize suplimentare. În funcţie de rezultate, oamenii legii vor decide acţiunile ulterioare.

Între timp, poliţistul şi femeia care au fost înjunghiaţi sunt în stare stabilă şi rămân internaţi la Institutul de Medicină Urgentă. Cei doi au fost supuşi unor intervenţii chirurgicale, iar viaţa lor este în afara oricărui pericol.

În acest caz, procurorii anunţă că au iniţiat două cauze penale. În primul caz este vorba de tentativă de omor, infracțiunea care se pedepsește cu până la 20 de ani de pușcărie.

A doua cauză este pentru violența asupra polițistului, pentru care legislația prevede până la 8 ani de detenție.

Știri.md amintește că doi polițiști au intervenit într-un caz de agresiune în familie.

La fața locului, agresorul l-a înjunghiat pe un om al legii în umăr cu un cuțit de bucătărie și a încercat să fugă, însă a fost împușcat în picior de către colegul polițistului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării