main logo
14706

O moldoveancă, mamă a 2 copii, a murit în Germania: Familia cere ajutor

O tânără în vârstă de 27 de ani din R. Moldova, mamă a doi copii, s-a stins din viață într-un spital din Dresden, Germania, după o luptă grea cu noul coronavirus.

O moldoveancă, mamă a 2 copii, a murit în Germania: Familia cere ajutorColaj: știri.md

Este vorba despre Cătălina Cojocaru din Grătiești, transmite Știri.md.

Familia cere ajutor persoanelor cu suflet mare pentru a repatria corpul neînsuflețit al Cătălinei Cojocaru în țară.

"Astăzi fosta soră medicală, Cătălina Cojocaru, s-a stins din viață într-un spital din Dresden, Germania. Cătălina a fost internată în luna august fiind testată pozitiv cu coronavirus. În tot acest timp a fost sub supravegherea medicilor și mergea spre bine, dar în după amiaza zilei de astăzi Cătălina a suferit un stop cardiac și s-a stins din viață. 

Mama Cătălinei spune  ultima dată când o auzise de parcă își cerea iertare, simțea nu mai are mult de trăit. Părinții Cătălinei spun  s-au rugat și au sperat  își va reveni, dar n-a fost  fie. Micuții au rămas în grija bunicilor, tatăl lor i-a părăsit înainte ca Cătălina meargă la muncă în Germania. 

Părinții Andrei și Ludmila Cojocaru spun  suma pe care trebuie s-a achite pentru a repatria corpul fiicei lor este enormă pentru că trăiesc doar din salariu. Dar din dar se face rai, haideți ajutăm familia Cojocaru din puținul pe care îl avem! Dumnezeu  te odihnească în pace, Cătălina", se arată în mesaj.

Persoanele care vor să ajute familia Cătălinei Cojocaru o pot face aici.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării