main logo
1533

O moldoveancă luptă pentru cel mai frumos zâmbet din Univers

O tânără mamă din Chișinău a ajuns în sferturile de finală ale concursului internațional „Smile Universe 2020”, din Moscova.

O moldoveancă luptă pentru cel mai frumos zâmbet din Univers

Lydia Shichka afirmă că lucrează ca manager de proiect într-o societate comercială, are 28 de ani și este mama unui copil, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

Pe lângă toate acestea, Lidia este deținătoarea unui zâmbet ca la Hollywood și s-a înscris în concurs pentru a învinge.

Pentru a participa la concurs, fiecare candidată trebuie să îndeplinească mai multe condiții – în primul rând, femeile cu vârsta cuprinsă între 23 și 45 de ani trebuie să fie căsătorite și să fie mame a cel puțin unui copil. Cu toate acestea, nu există restricții în ceea ce privește cetățenia – tinere din orice țară pot lua parte la eveniment. Pentru acest lucru este necesar să completezi un chestionar pe site-ul oficial al competiției până la sfârșitul lunii februarie 2019.

La sfârșitul lunii ianuarie a început etapa de preselecție a concursului internațional de frumusețe „Smile Universe 2020”. Evenimentul este organizat al patrulea an la rând. În acest an, femeia cu cel mai frumos zâmbet va fi aleasă la sfârșitul lunii septembrie 2019, iar ceremonia de decernare a premiilor va avea loc la Moscova. În următorii ani, organizatorii intenționează să organizeze o competiție în Cannes, Monaco sau Barcelona. Astfel, în septembrie, din cei șapte finaliști va fi aleasă câștigătoarea.

În finală pot participa mai mulți candidați din aceeași țară.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării