main logo
1776

O moldoveancă, într-un top, alături de Mark Zuckerberg și Edward Snowden

O moldoveancă, a fost inclusă în „Top 100 Influencers in Identity”. Asta pentru că face parte dintre profesioniștii care a devenit o imagine reprezentativă pentru industria în care își desfășoară activitatea.

O moldoveancă, într-un top, alături de Zuckerberg și SnowdenO moldoveancă, într-un top, alături de Mark Zuckerberg și Edward Snowden.

Mariana Dahan s-a născut la Ungheni, însă acum se află în fruntea World Identity Network, proiect bazat pe identificarea identității copiilor și lupta cu traficul de copii, scrie realitatea.md.

Pe lângă proiectul care i-a oferit un renume internațional, moldoveanca este fondatoarea a Global Blockchain Business Council, organizației care implementează tehnologii blockchain, iar în trecut a îndeplinit funcția de specialist senior în tehnologii de informare la Banca Națională.

Top 100 Influencers in Identity” reprezintă o listă, ce se întocmește anual, din care fac parte 100 de personalități ce s-au manifestat prin succese marcante în promovarea identității și activității sale.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării