main logo
13550

O moldoveancă anunțată în căutare în Germania, reținută la vama Albița

O moldoveancă în vârstă de 30 de ani, căutată de autoritățile din Germania pentru furt, a fost reținută noaptea trecută în punctul de trecere a frontierei Albița.

O moldoveancă anunțată în căutare în Germania, reținută la vama AlbițaImagine simbol

Tânăra a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, transmite Știri.md cu referire la pulsmedia.md.

În ziua de 9 septembrie, în jurul orei 02:55, în punctul de trecere a frontierei Albiţa - ITPF Iaşi, s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor de control, o pasageră într-un mijloc de transport, o femeie cu cetățenia Republicii Moldova, în vârstă de 30 de ani.

La controlul de frontieră, polițiștii au constatat că pe numele femeii era o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare şi predare sau extrădare, emisă de autorităţile din Germania pe data de 1 august 2024.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării