main logo
1050

O moldoveancă a furat bunuri de 200.000 de euro de la o familie din Grecia

O moldoveancă, care a furat bani şi bijuterii în valoare de mii de euro din locuinţa unei familii din Grecia, a fost anunțată în căutare internațională.

O moldoveancă a furat bunuri de 200.000 euro de la o familie din GreciaFoto: politiadefrontiera.ro

Femeia, în vârstă de 39 de ani, ar fi sustras bunuri materiale în valoare de circa 200.000 de euro din casa unei familii din Grecia, unde a lucrat, transmite Știri.md.

Moldoveanca a fost reținută ieri, 21 iunie, în jurul orei 17:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iaşi.

Aceasta s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pasageră într-un mijloc de transport care pleca în Cehia.

La controlul de frontieră, vameșii români au constatat că pe numele persoanei era emis, de către autorităţile din Grecia, un mandat de arestare, deoarece aceasta a săvârşit mai multe infracţiuni contra proprietăţii, pe teritoriul acestui stat, respectiv a sustras bani şi bijuterii în valoare de aproximativ 200.000 de euro din locuinţa unde a lucrat.

Femeia a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Botoşani, în vederea luării măsurilor legale care se impun.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării