main logo
1967

O minoră și un bărbat de 30 de ani au dispărut. Autoritățile cer ajutorul cetățenilor

O minoră și un bărbat de 30 de ani din Bender sunt căutați cu disperare de rude și poliție. Este vorba despre Ina Vetrich, carea a dispărut pe data de 4 decembrie, și Vasile Ostapenko, dispărut la începutul lunii noiembrie.

O minoră și un bărbat de 30 de ani, dispăruți fără urmă

Potrivit novostipmr.com, fetița de 14 ani a părăsit gimnaziul-internat unde studia la 4 decembrie și de atunci nu a mai fost văzută.

Semne: înălțime 160 cm, ochii căprui, nasul drept, fața rotundă, păr blond închis ondulat, sprancene drepte.

Era îmbrăcată într-un sacou gri, o pălărie și pantaloni negri.

Potrivit profesorilor, Irina Vetrich, de multe ori a mai părăsit teritoriul internatului fără să anunțe.

Cetățenii care dețin informații despre locul aflării adolescentei sunt rugați să sune la numerele de telefon: 102 în orice oraș sau localitate din Transnistria, Bender 0 (552) 4-33-22 și 2-77-57, precum și la telefonul de încredere MAI 0 (533) 8-15-29.

Vasile Ostapenko, este născut în anul 1988 și suferă de schizofrenie (invalid din copilărie).

Potrivit poliției, acesta face abuz de băuturi alcoolice. 

Semne: înălțimea sa e de 180 cm, față ovală palidă, fruntea dreaptă, sprâncenele drepte, ochii căprui, nasul de mijloc drept, gura mijlocie, urechi medii, de formă ovală, părul castaniu Pe partea de sus a maxilarului lipsesc dinții din față.

Semne speciale: pe antebrațul și mâna stângă – multiple cicatrici de la tăiere, la un deget de la mână are tatuate câteva litere.

Cetățenii care dispun de informații despre locul aflării lui Vasile Ostapenko, pot apela la numerele de telefon: 102 în orice oraș sau localitate din Transnistria, 0 (775) 6-79-29, în Bender 0 (552) 2-84-17, precum și la telefonul de încredere MAI 0 (533) 8-15-29.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării