main logo
643

O mașină a intrat într-un copac la Dubăsari: 2 răniți. Șoferul a fugit

Accident cumplit, la Dubăsari. Două persoane au fost rănite, după ce mașina cu care se deplasau a intrat într-un copac. Șoferul a fugit de la locul faptei. Printre pasageri era și un copil.

O mașină a intrat într-un copac la Dubăsari: 2 răniți. Șoferul a fugitFoto: știri.md

Totul s-a întâmplat în seara de 10 iunie. pe traseul Râbnița – Dubăsari. Milițienii din regiune au fost sesizați de către un șofer, precum că s-a produs un impact violent și că sunt persoane rănite, transmite Știri.md cu referire la echipa.md.

La fața locului imediat s-au deplasat milițienii împreună cu medicii de pe ambulanță. Conform spuselor automobilistului, în timp ce acesta se deplasa cu mașina, a observat în șanț un vehicul lovit de un copac. Bărbatul imediat a intervenit pentru a verifica starea șoferului din automobilul avariat și a pasagerilor. Prin urmare s-a constatat că în salonul mașinii se aflau doi bărbați, printre care – șoferul, o femeie și un copil.

În urma coliziunii au avut de suferit doi dintre pasageri. Șoferul a dat bir cu fugiții, iar copilul a fost lăsat în grija celuilalt automobilist. Victimele au fost preluate la spital pentru a primi ajutor medical necesar. Milițienii întreprind toate măsurile pentru a identifica și localiza bărbatul fugit.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării