main logo
885

O mămică cu cărucior, surprinsă în timp ce încearcă să coboare scările de la Valea Morilor

Deși abia pe jumătate reparate, scările de la intrarea în parcul Valea Morilor deja dau bătăi de cap unor chișinăuieni, mai ales mămicilor cu cărucioare pentru care nu s-au creat căi de acces.

O mămică cu cărucior, surprinsă în timp ce încearcă să coboare scărileFoto: fb.com

Ieri, o familie din Capitală a mers la Valea Morilor, dar plimbarea le-a fost îngreunată de zecile de scări care duc până în parc și de lipsa măcar unei treceri pentru cărucioare, transmite Știri.md cu referire la Zugo.

Se pare că, aceasta nu ar fi problema doar autorilor materialului, ci cu această dificultate se confruntă și alte mămici, care ajunse în fața scării de granit, fac cale întoarsă.

De asemenea, autorul secvenței video a venit și cu câteva soluții alternative pe care le-a propus autorităților. Bărbatul s-a adresat și lui Ruslan Codreanu, spunându-i că lucrările lasă de dorit din mai multe puncte de vedere și propunându-i să revadă proiectul până când nu au fost finisate lucrările.

Amintim că, actualmente, reconstrucția scării din granit din Parcul Valea Morilor din Chișinău este finalizată în proporție de aproape 90%, iar termenul de finalizare este luna iulie. 

Proiectul are la bază un grant în valoare de circa 920.000 de euro din partea Consiliului local al Sectorului 1 a municipiului Bucureşti, România. 

Totodată, Consiliul municipal Chișinău a alocat 3,5 milioane de lei, suplimentar la proiectul de reconstrucție, pentru o serie de lucrări aferente scării.

Sursa Video: Facebook/Andrei Popov

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării