main logo
463

O mamă și fiica sa creează accesorii handmade pentru un sat întreg

De la câteva accesorii făcute pentru mezina casei, la o mică afacere de familie cu produse hand made, de care se bucură un sat întreg. O mamă și fiica ei fac echipa perfectă pentru ai bucura chiar și pe cei mai pretențioși clienți.

O mamă și fiica sa creează accesorii handmade pentru un sat întreg

Pentru a scăpa de plictiseală Victoria și mămica ei au început să realizeze pentru sora mai mică câteva accesorii. Așa a început acum 4 ani mica afacere a familiei Melnic din Chișcăreni, transmite Știri.md cu referire la btv.md.

Astăzi, băștinașii poartă cu drag embleme, mărțișoare, clame, elastice colorate și multe alte accesorii create de meșterițe. 

Pentru că Victoria este responsabilă de vizibilitatea lucrărilor, aceasta ne-a spus că-și doresc pe viitor un mic edificiu unde oamenii ar putea beneficia de produsele lor la un preț accesibil.

Tânăra își amintește și acum de prima lor comandă, destul de modestă, dar rezultatul căreia le-a adus o mare satisfacție sufletească.

Apoi au urmat și comenzile mari. Meșterițele erau nevoite să stea zile, uneori chiar nopți pentru realizarea sutelor de mărțișoare ori embleme pentru absolvenți.

Cel mai important pentru meșterițe este ca clienții lor să fie mulțumiți de calitatea și prețul produsului. De aceea scopul Victoriei este de a-și face studiile în domeniul bussinesului și administrării  pentru a înregistra afacerea familiei.

Victoria este foarte preocupată și de mediul înconjurător. Astfel împreună cu colega sa de echipă, Felicia Dragan a lansat un proiect. Acesta presupune realizarea unor genți eco și comercealizarea acestora. Comenzile deja au început.

Accesoriile pot fi procurate începând cu 20 de lei și pot ajunge până la 120 de lei, în dependență de model și furnitura folosită. Iar prețul torbițelor este de 50-60 de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării