main logo
2455

O mamă și-a abandonat cei 3 copii și soțul pentru un marocan: Mărturia fiicei

Atunci când avea 12 ani, mama sa a plecat în Italia la un alt bărbat și, timp de 3 ani, nu s-a mai interesat de cei trei copii ai săi.

O mamă și-a abandonat copiii și soțul pentru un marocan: Mărturia fiiceiFoto: captura video

Drama prin care a trecut Viorica atunci când mama i-a abandonat a fost relatată în cadrul unui interviu cu Dorin Galben, transmite Știri.md.

Viorica și-a îngrijit frații mai mici, dintre care mezinul de doar un an, iar acum mama lor a reapărut și dorește tutela asupra acestora, în timp ce pe fiica mai mare o ignoră.

"Cât timp tata a fost peste hotare, ea umbla cu alți bărbați. După ce tata s-a întors acasă, ea a plecat în Italia. Părinții au luat o mașină în credit, iar ea trebuia să se întoarcă acasă. Pentru asta bunica i-a împrumutat 18.000 de euro... de atunci a dispărut.

I-a scris tatei un mesaj: "Ie-ți țâncii (cățeii) și crește-i tu. Eu nu am nevoie de ei, tu i-ai vrut!". Când am citit mesajul am rămas șocată. Cum mama poate să vorbească de copiii ei așa? Ai avut cu tata ce ai avut, dar cu noi ce ai avut?

Cel mai mic frate avea doar un anișor. Eu aveam 12 ani, iar fratele mijlociu - 6 ani. 

Fiind copil, am luat munca de matur pe spatele meu. Mi-a stricat copilăria", a mărturisit tânăra.

Viorica povestește că mama sa a început să-i trimită tatălui său poze, arătându-i că este fericită cu alți bărbați.

"După 3 ani, și-a amintit că are copii și s-a adresat în judecată. Îl voia pe fratele mijlociu și pe cel mai mic. Dumneaei de parcă avea doar 2 copii. Eu nu mai sunt copilul tău? Tata a câștigat judecata ca copiii să rămână cu el. A doua judecată i-a permis să ne vadă. Când ne-am văzut i-am spus: „Bună ziua, doamna Maria!”

Ea face doar valuri, însă nu are nevoie de copii. Nouă ne este frică să nu-l pierdem pe cel mic. 

Ne-a lăsat pe noi pentru un marocan în Italia. Tatăl meu și-a refăcut viața și suntem foarte fericiți. Acum mama vitregă e mama mea!", a mai menționat Viorica.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării