6 015
2
O interpretă de la noi s-a despărțit de logodnic chiar în pragul nunții
6 015
2

Deși pregătirile pentru nuntă erau în toi, cântăreața și logodnicul său au anulat totul și s-au despărțit. Interpreta a șters deja toate fotografiile în care apărea alături de bărbat.

Colaj: ea.md

Din păcate nu toate lucrurile în viață se întâmplă așa cum ne dorim, iar uneori despărțirile sunt inevitabile. Așa cum s-a întâmplat și în cazul Feliciei Dunaf, transmite Știri.md cu referire la ea.md

Părea o poveste de dragoste frumoasă, a cărui parcurs evident era o nuntă ca-n povești. Cuplul și-a ales deja nașii, care trebuiau să fie Diana Ballerini și soțul său Marco, iar viitoarea mireasă era în căutarea rochiei perfecte și deși în această toamnă urma să aibă loc cununia religioasă, lucrurile au luat o altă întorsătură.

Interpreta și logodnicul său, Vladimir Asaftei, cu care a fost împreună încă de pe băncile liceului, au anulat nunta și s-au despărțit. Aceasta a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că despărțirea a fost inevitabilă. Contactată de Ea.md Felicia a confirmat faptul, dar nu a dorit să comenteze subiectul acesta fiind, în mod firesc, unul destul de sensibil.

Foștii logodnici au șters toate pozele de pe rețelele sociale, în care apăreau împreună.

Amintim că interpreta fusese cerută în căsătorie în toamna anului 2017, în direct la radio. Iubitul i-a făcut surpriza emoționantă, în timp ce Felicia era în emisie directă.

Sperăm că Felicia Dunaf va trece ușor peste despărțire, iar profesia pe care a îmbrățișat-o, la sigur o va ajuta.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter