main logo
724

O fotografie din Moldova, câștigătoare la un concurs organizat de CoE

Juriul a desemnat cinci câştigători ai concursului de fotografie makingeurope 2019, dedicat jubileului de 70 de ani ai Consiliului Europei.

O fotografie din Moldova, câștigătoare la un concurs din EuropaFoto: Wall-Street.ro

Printre aceştia se numără şi un reprezentant al Moldovei, transmite Știri.md.

Potrivit agenţiei Infotag cu referire la site-ul CoE, fotografia "Lacrimi de fericire", trimisă la concurs de Dmitri Vosimeric de la Centrul mass-media militară, a fost declarată cea mai bună la categoria "Momente". 

Pe fotografie este reprezentat un băieţel care îşi îmbrăţişează cu lacrimi în ochi tatăl revenit dintr-o misiune de pacificare din străinătate.

"Emoţia reunirii tatălui şi copilului este o emoţie care nu va înceta niciodată să ne atingă. Acesta este preţul pe care îl plătiţi pentru a avea un tată minunat şi un erou. Se pare că fotografia lui Dmitri vorbeşte despre bucurie, miracol, iar apoi lacrimi", susţin membrii juriului.

Concursul a avut loc în cinci categorii - #people, #places, #moments, #challenges şi #blackandwhite. Participanţilor li s-a cerut să vorbească în fotografii despre oameni, locuri, cultura şi istoria Europei. Peste 2 mii de oameni şi-au trimis lucrările la concurs.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării