main logo
880

O fetiță din Chișinău și-a sărbătorit ziua de naștere cu copiii de la un internat

Sonia a împlinit 9 ani. Părinții ei ar fi putut să-i organizeze o petrecere acasă sau într-un local din capitală, unde s-ar fi distrat alături de prietenii și colegii de clasă.

O fetiță din Chișinău și-a sărbătorit ziua cu copiii de la un internat

Însă, ei au decis împreună cu fetița lor să facă mai mult și să aducă buna dispoziție copiilor care visează la o familie iubitoare și fericită, transmite Știri.md cu referire la unica.md.

Au ales un internat în care trăiesc și studiază 130 de copii. 

Astfel, pe 18 octombrie, după-amiaza, Sonia împreună cu mama sa, colegii ei de clasă și animatorii, au mers la acești copii pentru a se bucura împreună de o petrecere veselă. 

Au cântat, au dansat, au participat la diverse concursuri.

Familia fetiței a pregătit cadouri pentru fiecare copil de la internat. Cea mai mare surpriză pe care o așteptau copiii a fost un tort mare de 4 kilograme cu 4 niveluri. Copiii au fost atât de fericiți să ia parte la ziua de naștere a Soniei și au rămas cu amintiri unice.

Fiecare copil din Moldova își poate sărbători ziua de naștere cu copii de la internate sau din familii nevoiașe. Părinții vin cu inițiativa, iar Fondul de caritate pentru copii ,,Clipa Siderală,, oferă sprijinul necesar. Doar împreună putem oferi un zâmbet, o sărbătoare, dragoste și amintiri de neuitat!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării