main logo
982

O femeie și un bărbat din Chișinău, condamnați la închisoare pentru tâlhărie

Un cuplu din Capitală a fost condamnat la închisoare, bărbatul la 10 ani, iar femeia la opt ani, ambii fiind acuzați de tâlhărie.

O femeie și un bărbat, condamnați la închisoare pentru tâlhărieImagine simbol

Potrivit Procuraturii Generale, femeia l-a cunoscut pe bărbat în timp ce acesta era deținut în penitenciar, iar ea se ocupa de prestarea serviciilor sexuale, transmite Știri.md

După ce bărbatul a fost eliberat din penitenciar, cei doi au început să locuiască împreună în apartamentul pe care femeia îl închiria în sectorul Botanica al Capitalei.

S-a stabilit că aceștia au inițiat un plan pentru realizarea veniturilor, și anume jefuirea potențialilor clienți, cărora femeia urma să le presteze servicii sexuale contra plată. Repartizând rolurile, conform planului anterior convenit, în vederea realizării intențiilor sale criminale, aceștia au plasat pe un site un anunț referitor la prestarea serviciilor sus-menționate. 

Astfel, la 18 iunie 2023, un bărbat a contactat-o pe inculpată și au convenit ca, la aceeași dată, acesta să se deplaseze la locul prestării serviciilor sexuale, în apartamentul unde se afla femeia.

În continuare, conform înțelegerii prealabile, inculpata l-a înștiințat pe inculpat despre faptul că victima se afla deja la fața locului. Astfel, inculpatul a intrat în apartament și a atacat victima, amenințându-l cu o șurubelniță, solicitându-i transmiterea tuturor mijloacelor bănești care le deținea. Victima a transmis o parte din bani, pe care îi avea în buzunar, iar după amenințări repetate, a scos și restul banilor din rucsac, inculpatul reușind să sustragă 2.500 de lei de la bărbat.

Drept urmare, inculpatul a fost condamnat la 10 de închisoare, iar inculpata la opt ani de închisoare cu executare. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării