main logo
4810

O femeie, indignată de suspendarea sistemului Korona: Mă doare sufletul

O femeie, care muncește în străinătate, a revenit recent în Republica Moldova și mare i-a fost mirarea că nu a putut scoate bani prin sistemul „Zolotaia Korona”, recent sistat în țara noastră. Ea a venit cu un mesaj în mediul online în care se arată nemulțumită de sistarea acestei platforme.

O femeie, indignată de suspendarea sistemului Korona: Mă doare sufletulColaj: Știri.md

„Nu sunt blogger și nu iubesc să fac video, dar vă spun un caz. M-am întors în Moldova din Paris acum două zile. Ca și orice moldovean, am trimis niște bani familiei prin Korona Pay”, a menționat femeia, transmite Știri.md

Ajungând în Republica Moldova, femeia spune că a vrut să retragă banii prin acest sistem, însă nu i-a reușit. 

„Cred că e politică, că e site rusesc. S-au închis băncile și nu ne permite să scoatem banii. Am mers la o bancă și au zis că s-a închis.

Toți spun că Maia Sandu e bună, votați-o pe Maia Sandu. Te doare sufletul că, gândind că ai trimis niște bani pentru copil, că e în reanimare, de exemplu, și e în gura morții, pentru o mamă, și ajungi în țară și nu poți scoate banii”, a mai zis femeia. 

Știri.md amintește că toate băncile din Republica Moldova au încetat colaborarea cu sistemul rusesc de transfer de bani „Zolotaia Korona”. Acesta era ultimul serviciu care permitea transferuri directe de bani între Rusia și Moldova.

Video: 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării