main logo
1085

O femeie din Capitală, reținută pentru escrocherie: Complicele este căutat

O femeie de 31 de ani din Capitală a fost reținută de poliție fiind suspectată de escrocherie. Oamenii legii îl caută pe complicele său, un bărbat de 37 de ani.

O femeie din Capitală, reținută pentru escrocherie: Complicele e căutatColaj: știri.md

Potrivit poliției, pe data de 5 mai, reprezentanții unei companii ce prestează servicii de telefonie mobilă au comunicat că au fost înșelați de bani și telefoane mobile, transmite Știri.md.

Aceștia au povestit că femeia s-a dat drept client și intenționa să cumpere un telefon mobil în credit, cu condiția ca produsul să-i fie livrat la domiciliu. Într-un comunicat al poliției se menționează că femeia ar fi folosit acte de identitate false.

Astfel, s-a stabilit că suspecta, împreună cu alte persoane, a încheiat cel puțin 3 contracte oferind date false. Prejudiciul cauzat este estimat la 40.000 lei.

În cadrul audierilor, femeia și-a recunoscut vina și acum este cercetată penal în stare de libertate pentru escrocherie. Dacă va fi găsită vinovată, suspecta riscă amendă de la 27.500 la 42.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani.

Poliția continuă investigațiile pentru a stabili identitatea celorlalți complici.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării