main logo
60011

O femeie din Bălți a plătit un killer pentru omorul amantei fostului soț

O femeie de afaceri din Bălți a fost reținută de polițiști și plasată în arest la solicitarea procurorilor PCCOCS, pentru infracțiunea de pregătire a omorului la comandă a amantei fostului soț.

O femeie din Bălți a plătit un killer pentru omorul amantei fostului soț

Potrivit informațiilor, femeia de 57 de ani a întreprins acțiuni concrete întru obținerea din baze de date, accesate ilegal privind adresele de serviciu, de domiciliu și ale unor rude apropiate victimei, transmite Știri.md

Ulterior, aceasta a identificat un executor care urma să comită omorul în Chișinău, fapt pentru care i-a promis remunerarea cu 5.000 de euro.

Bărbatul a colaborat din start cu ofițerii Inspectoratului Național de Investigații, care în rezultatul măsurilor speciale de investigații, au documentat faptele infracționale.

Astfel, omorul victimei a fost înscenat, iar în baza imaginilor fotografice prezentate de către bărbat clientei învinuite, aceasta i-a oferit banii promiși.

Prin urmare, învinuita a fost reținută în flagrant de procurori, iar apoi demersul privind aplicarea arestului preventiv pentru 30 de zile a fost admis de judecători.

Acum, femeia de 57 de ani riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

Abonează-te la Știri.md pe Telegram pentru a afla rapid noutățile: https://t.me/stirimd

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării