main logo
1262

O femeie de la Căușeni și-a transformat apartamentul într-o groapă de gunoi

O fostă asistentă medicală din orașul Căușeni și-a transformat apartamentul într-o groapă de gunoi.

O femeie de la Căușeni și-a transformat apartamentul într-o gunoișteFoto: agora.md

Femeia adună deșeuri de la punctele de colectare și le aduce în locuința sa. Mai mult, vecinii susțin că aceasta a crescut în casă porci și capre, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

Vecinii ei se plâng că, în doar câţiva ani, femeia şi-a umplut locuința cu deşeuri adunate de pe străzile din oraş, iar, din acest motiv, acum au de suferit toţi locatarii blocului.

Femeia strânge sticle, hârtii, haine vechi şi alte lucruri pe care le găsește la gunoi. Afectaţi sunt toţi vecinii inclusiv şi cei de la ultimul etaj. Potrivit lor, din cauza deşeurilor în scara blocului se adună tot felul de insecte, care ajung până la ultimul nivel.

Oamenii afirmă că femeia crează nu doar mizerie şi miros neplăcut, dar că nici nu le permite să schimbe ţevile de apă şi canalizare, astfel încât zilele trecute sistemul central de canalizare s-a blocat, iar toată mizeria a ieşit în cada şi toaleta locuitorilor de la etajul trei.

De aproape trei ani, locatarii încearcă să o convingă pe o vecină să nu mai strângă deşeuri în apartamentul său, doar că fără nici un rezultat. Astfel oamenii au înaintat un demers la primărie pentru a-i ajuta să soluţioneze această problemă.

Primarul interimar al orașului spune că a discutat de nenumărate ori cu stăpâna apartamentului, dar că acesta nu ia nicio măsură. 

El afirmă că problema va fi rezolvată în zilele următoare când la faţa locului vor fi îndreptaţi oamenii de la salubrizare.

În acest an Primăria Căușeni a înregistrat mai multe plângeri de la locatari deranjaţi de faptul că vecinii lor şi-au transformat apartamentele în gropi de gunoi.

   

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării