main logo
11203

O femeie beată din Anenii Noi a reclamat un furt, dar a rămas fără copii

O femeie de 24 de ani din Anenii Noi a chemat Poliția în această dimineață, la ora 04:00, anunțând că din casă i-au fost sustrase unele bunuri.

O mamă beată din Anenii Noi a reclamat un furt, dar a rămas fără copii

La fața locului s-a deplasat echipajul de documentare, unde în timpul verificării informației s-a constatat că femeia este vizibil în stare de ebrietate alcoolică, în prezent locuieşte la gazdă pe adresa menționată împreună cu 3 copii minori, transmite Știri.md

Cel mai mic copil al femeii are doar 3 luni. Ceilalți doi copii au vârsta de 2 ani și 3 ani.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că, de fapt, nu i-au fost sustrase bunuri de persoane necunoscute, dar proprietara domiciliului i-a luat adeverința de naştere a celui mai mic copil.

Mai mult, la fața locului a fost solicitată intervenția serviciului medical, care examinând starea bebelușului de 3 ani, a constatat că necesită urgent examinare suplimentară şi asistență medicală, însă mama minorului a refuzat categoric. 

La fața locului au fost solicitați şi viceprimarul orașului, dar şi reprezentantul DRAS şi PF Anenii Noi împreună cu psihologul, paralel fiind anunțat şi procurorul ce examinează cazurile în care sunt implicați minorii. 

În urma încheierii procedurii de preluare forțată a copiilor, aceştia au fost prezentați la IMSP Spitalul Raional Anenii Noi pentru examinare, după care toți urmează să fie plasați la Centrul de plasament Anenii Noi.

Femeia, care este mamă a 3 minori, este originară din satul Speia, raionul Anenii Noi, şi nu se află la evidență. 

Copiii sunt de la tați diferiți, care se află la muncă în Federația Rusă şi care nu conlocuiesc cu mama acestora. 

Alte circumstanțe se stabilesc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării