main logo
32829

O femeie a scris cu piatra pe o Tesla parcată în Chișinău. Ce a nemulțumit-o

O șoferiță s-a trezit cu mașina vandalizată de către o bătrână, după ce aceasta a parcat neregulamentar automobilul de model Tesla.

O femeie a scris cu piatra pe o Tesla parcată în Chișinăucolaj Știri.md

Șoferița s-a plâns pe rețelele de socializare despre incident, care s-a produs pe strada Hâncești din Capitală, transmite Știri.md.

Din informația povestită de către proprietara automobilului, aceasta a parcat mașina neregulamentar din motiv că intrarea în parcarea special amenajată era blocată de către un evacuator, iar în momentul când a revenit la mașină pentru a-i schimba locația deja era vandalizată. 

Potrivit acesteia, pe automobilul Tesla a fost scris cu cretă cuvântul „Gazon", însă cu toate că s-a șters inscripția au rămas zgârieturi care necesită o vopsire specială.

„Dacă va interesează nu era pe trotuar și nu era în ușă, recunosc ca oricum e neregulamentar, am achitat amenda, dar mașina acum cine achită pentru a o vopsi? În fine… amenda 500 lei, mașina 20.000 lei. Doamna nu a zgâriat doar o ușă, dar 4 unități. Prețul pentru unitate e 150-200€", a scris șoferița pe Facebook.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat că Poliția a fost sesizată cu referire la acest caz, iar femeia a fost identificată.

La moment nu este clar cum va fi pedepsită femeia:

”La acumulare materialului, agentul constatator va lua o hotărâre conform legislației”, a spus Stati.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării