main logo
362

O expoziție de fotografii dedicată persoanelor cu dizabilităţi, inaugurată la Chişinău

12 persoane cu dizabilități au fost protagoniştii unei expoziții fotografice „Oameni care inspiră”, vernisată astăzi la Chişinău de Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități.

Expoziție de fotografii dedicată persoanelor cu dizabilităţi la ChișinăuExpoziție de fotografii dedicată persoanelor cu dizabilităţi la Chișinău

La eveniment au fost prezenți mai mulţi oficiali printre care şi secretarul de stat al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, transmite Știri.md cu referire la Moldpres

Potrivit afirmației secretarului de stat al MSMPS, expoziția are drept scop susținerea persoanelor cu dizabilități și implicarea lor în viața comunității, precum și combaterea stereotipurilor prin crearea unei societăți incluzive și accesibile.

„Suntem la cea de a doua ediție a expoziției, iar aceste fotografii transmit emoțiile și mesajele protagoniștilor, care printr-o singură imagine au reușit să-și povestească istoria. Ei reprezintă modele de viață, care cu suportul celor dragi au reușit să-și realizeze visurile”, a adăugat Dumbrăveanu.

Evenimentul a fost organizat de Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din Republica Moldova (AOPD) și Centrul Media pentru Tineri, în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, cu susținerea financiară a IM Swedish Development Partner.

Fotografiile sunt expuse în perioada 3-11 decembrie, la Biblioteca municipală B. P. Hasdeu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării