main logo
2463

O copilă de 13 ani din Republica Moldova, violată de iubitul mamei în România

O fată de numai 13 ani, din Republica Moldova a fost supusă unor chinuri groaznice. Minora a fost violată și chinuită chiar de concubinul mamei sale.

Minoră din Republica Moldova, violată de iubitul mamei în România

Copilăria fetei s-a transformat într-un coșmar atunci când mama sa l-a cunoscut pe un român și a decis să se mute în Vaslui, România, alături de acesta, transmite Ştiri.md cu referire la Vremea Nouă.

Bărbatul în vârstă de 34 de ani are grave probleme cu alcoolul, iar atunci când se află sub influența băuturilor alcoolice devine foarte agresiv. Așa s-a întamplat și în prima zi a anului, când a profitat de fata de numai 13 ani, pe care a supus-o în repetate rânduri la agresiuni sexuale.

Dupa chinurile prin care a trecut, fata de 13 ani și-a făcut curaj și i-a povestit totul mamei sale. Femeia de 35 de ani a fost cea care l-a denunțat pe bărbat.

Se pare că, mama minorei mai are două fete pe care le-a abandonat în urmă cu doi ani și care acum se află în grija celor de la Protecția Copilului Chișinău. Din păcate, nu este prima dată când femeia își abandonează copiii.

În primăvara anului 2013, această mamă a abandonat-o chiar pe fata pe care acum a salvat-o din mâinile concubinului. Aceasta și-ar fi abandonat copila, pe atunci în vârstă de 8 ani și pe cea mai mică, de doar un an. Apoi aceasta ar fi fugit în Republica Moldova împreună cu bărbatul care acum i-a abuzat fata.

Pentru o perioadă, fetițele au trăit cum și pe unde au putut, iar în cele din urmă Protecția Copilului Bârlad s-a implicat și a repatriat fetele în Republica Moldova. Acolo au ajuns din nou, în custodia mamei.

Acum, Protecția Copilului Vaslui, dar si Poliția au intervenit pentru ca fetița agresată sexual și sora acesteia, rămasă acasă cu mama și concubinul agresiv, să fie salvate.

De asemenea, fata violată va intra într-un program de consiliere psihologică pentru a nu rămâne cu traume în urmă agresiunilor sexuale la care a fost supusă.

Acum bărbatul se află în arest preventiv, până când Judecătoria din Bârlad va lua măsurile ce se impun în acest caz

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării