main logo
591

O companie aeriană reia zborurile Chișinău-Moscova din 20 noiembrie

Începând cu 20 noiembrie, compania Fly One va relua zborurile directe din Chișinău spre Moscova și în direcția opusă.

O companie aeriană reia zborurile Chișinău-Moscova din 20 noiembrieFoto: IPN

Cursele vor fi operate de două ori pe săptămână – în zilele de luni și vineri, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Orarul este următorul: Chișinău (KIV) 10.00 – Moscova (VKO) 13.00 și Moscova (VKO) 14.00 – Chișinău (KIV) 15.00. Potrivit operatorului, prețul biletele pornesc de la 49 de euro și sunt disponibile pe site-ul companiei și la agențiile partenere.

Compania atenționează că, potrivit hotărârii Guvernului Federației Ruse, din 16 martie, privind restricțiile temporare de intrare în Rusia, traversarea frontierei de stat este permisă doar unor categorii de pasageri. 

Este vorba despre cetățeni ai Federației Ruse, angajații acreditați sau numiți ai misiunilor diplomatice și ai oficiilor consulare ale statelor străine din Federația Rusă, precum și ai membrilor familiilor acestora, titularii pașapoartelor diplomatice și de serviciu valabile, precum și curierii comunicațiilor diplomatice.

Pot intra în Rusia și persoanele care sunt membri de familie (soți, părinți, copii, părinți adoptivi, copii adoptați), tutori și administratori ai cetățenilor Federației Ruse, sub rezerva unei copii a documentului care confirmă gradul de relație. Este permisă traversare frontierei și pentru persoanele care călătoresc în legătură cu decesul unei rude apropiate în prezența documentelor care confirmă faptul decesului și relația de rudenie etc.

Toți pasagerii sunt obligați să poarte mască, mănuși și să se echipeze cu dezinfectant (în recipient nu mai mare de 100 ml). Pasagerii care nu vor fi echipați corespunzător nu vor fi admiși la bord.

Autoritatea Aeronautică Civilă îndeamnă toți pasagerii care intenționează să procure bilete spre Moscova, să consulte pagina Ministerului Afacerilor Externe, rubrica alerte de călătorie și pagina Ambasadei Federației Ruse la Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării