main logo
557

O clasă de liceeni din România, în vizită la Poliția Națională

O clasă de liceeni din cadrul Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri" din orașul Iași, România, au întreprins o vizită la Poliția Națională a Republicii Moldova.

O clasă de liceeni din România, în vizită la Poliția Națională

Despre aceasta a scris șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Gheorghe Cavcaliuc, pe pagina sa de Facebook, transmite Știri.md.

Potrivit lui, liceenii au venit la Chișinău pentru a celebra ziua poetului Mihai Eminescu, în cadrul unui parteneriat cu Liceul Teoretic `Vasile Alecsandri" din orașul Chișinău.

„Am organizat o vizită în cadrul Dispeceratului Inspectoratului General al Poliției, de unde se gestionează toate procesele polițienești din țară, chiar mai mult, colegii de aici sunt mereu la datorie și reacționează prompt la solicitările cetățenilor.

Ei au fost curioși să afle despre regimul meu de lucru, riscurile profesionale, proiectele implementate și activitățile realizate în cooperare cu Inspectoratul General al Poliției Române”, a scris Cavcaliuc.

Gheorghe Cavcaliuc a menționat că liceenii au fost curioși să vadă colecția sa de chipiuri polițienești.

„Le mulțumesc tinerilor pentru această vizită și interesul manifestat față de activitatea polițienească, le urez success la studii și celor dintre ei care s-au destăinuit că vor îmbrățișa această profesie deloc ușoară”, a conchis șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării