28 iun, 2019 14:28
356
0
O chișinăuiancă a lansat un flashmob în apărarea Stadionul Republican: Suntem împotrivă
28 iun, 2019 14:28
356
0

Soarta Stadionului Republican îngrijorează cetățenii care sunt gata să iasă pe străzi pentru a împiedica construcția ambasadei americane la locul fostului Stadion Republican

Foto: point.md

Locuitoarea Chișinăului, Irina Prokopiuc-Staricova, împreună cu copii ei, a lansat un flashmob în apărarea Stadionului Republican, transmite Știri.md cu referire la Point.md.

Tânăra mamă a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu postere pe care scrie "Noi nu suntem de acord! Sunt împotrivită!". 

Chișinăuienii cer organizarea unui referendum privind transmiterea terenurilor pentru construcția noii ambasade a SUA în Moldova.

"Faceți o fotografie cu familia dumneavoastră pe fundalul Stadionului Republican și scrieți: "Sunt împotriva!", poate ne vor auzi", a scris femeia.

"Am decis să organizez protestul familiei mele și să dau start acestui flashmob, pentru că nu pot să tac, nu pot să văd cum ne distrug istoria, patrimoniul nostru. O mulțime de oameni sunt împotrivă. Imaginați-vă situația în care SUA, în centrul istoric al Washingtonului, vor da un întreg trimestru pentru construcția ambasadei Moldovei - este ridicol! Nu se va întâmpla niciodată. Cine a dat dreptul autorităților noastre să decidă pentru noi? E orașul nostru! Este stadionul nostru|", a menționat femeia.

Femeia a fost susținută de alți chișinăuieni, care îndeamnă locuitorii Chișinăului să se implice și chiar să protesteze la ambasada SUA.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter